Nytt ljudkort eller förstärkare..

Det är frågan!!! Jag får se hur det blir, sparar lite pengar nu iallafall (Obefintligt lite) och har gått med i en tävling om en Macbook Air ! Vinner jag den bliré lätt att spela in på den istället! Woho! :D Om det funkar bra, men Mac är ju kända för Ljud/Film redigering så :) Annars får jag titta runt lite till, sugen på ett bättre ljudkort så det blir bättre ljud när jag spelar in. Men är också sugen på en stärkare, haha ;D Äh, vi får se hur det blir. Vaknade skiiiittidigt idag, fyfanken xD Sitter på praktiken nu. Ska rensa lite saker strax så jag får något att göra iallafall :) Och nu är det ungefär bara 76 dagar tills lillen kommer, fyfan vad fort tiden har gått! Det är helt sjukt :D Haha :) Mysigt värre!

Älskar dig Jessika <3

It's official..

Jag slutar spela trummor, för tillfället iallafall. Har inte råd att köpa nya saker = Värdelöst och tråkigt.
Ska packa ihop det snart nog, känns som att jag bara vill försöka bli bättre på gitarr nu, Ingen som vill lära mig lite skills? Hahaha, anyways. Det är ju det billigaste alternativet, och föressten min gitarr är sönder. Jag ska åka ner med den på musikaffären idag och se vad det är för fel. Den glappar där man stoppar in kabeln, så hoppas det inte är något som tar flera veckor att laga -.- Haha, dom brukar vara rätt seg på att fixa saker har jag hört :p Men får hoppas att går rätt snabbt och att det inte kostar så mycket (helst ingenting, haha!) att laga felet. Äh, det blir nog bra det! I övrigt så gick Jessika in i V29 igår :) Det går fort fort fort :D Snart sitter man där med en liten plutt i famnen ;) <3

Vi tar en gammal goding när vi ändå är i farten
Jag ska stämma ner min gitarr dirr när den är lagad
Och spela den här om och om igen xD Hahaha!


Jobb, Trummor, Jessika, Bebis, Livet!

Hej där, var ett tag sen jag uppdaterade så tänkte jag kunde göra det nu! :) Sitter förövrigt på Praktiken, finns inte så mycket att göra så då tar jag och skriver ett inlägg. Jag ska prata med chefen om jobb idag, jag måste nästa fixa det på en gång annars är det bara höra runt som en galning ÖVERALLT efter jobb känns det som! Vill kunna stå stadigt när bebisen kommer. Och det finns så mycket jag vill kunna göra också! Faan..

Här är några saker:
Hjälpa Jessika betala hyra/mat etc.
Kunna hjälpa till att betala barnsaker.
Kunna köpa in nya saker till mina trummor
och till gitarren, etc etc.

Just nu ser det mörkt ut för mitt fritidsintresse. Men jag hoppas jag får ordning på jobb.
Det skulle rädda min dag! Verkligen, det skulle göra det. Har knappt råd med trumpinnar, och jag behöver:
Nya cymbaler, (2-3 st) och en ny dubbel pedal (Min kosta 600, och igår fick jag veta hur långt de priset räckte)
Inte långt alls, det lossnar delar och den bara rasar ihop mer och mer. Jag vill kunna spela trummor, På riktigt. Seriöst! Inte med några B-grejer för 500 spänn! Sparas ska det göra, så fort jag får jobb, bara litegrann i månaden. 4-500 ungefär, å får jag bort mitt internet sen så blir det ännu bättre. Då sparar jag in lite mer än 800 på tre månader, och jag kan använda Jessikas trådlösa. Vi känner att vi inte behöver två stycken internet.
Fan, trummorna sitter i bakhuvudet hela tiden. Drömmen är att bo i ett hus, och ha en bra källare med bra isolering, och där kunna spela in. Köpa cymbaler som håller länge, köpa triggar till trummorna, ett litet mixerbord för en liten slant och sen börja spela in seriöst. Fyfan vad det vore underbart! Men nog om musiken, Jessika kanske läser och hon tycker att jag tjatar på om det mycket redan :) Haha! Var väll allt jag hade att säga då antar jag, Jessika går in i v.28 idag :) Fan va mysigt, man vill bara att h*n ska komma ut nu på en gång !

Älskar dig Jessika <3
Och till er andra, håll er i skinnet och ha det bra! Haha :)


RSS 2.0