Sweet Temptation

Jag tänkte stanna vid 10, sen blev det 14, just nu är det 19-20mm i mina öron, och jag är glad att jag fortsatte töja dem. Blir dem större? Ja, jag tror faktiskt det.. Jag tog till mig en sak så jävla bra häromdagen och jag blev jävligt lycklig när jag hörde den här mannen säga det faktiskt. Då förstod jag att jag inte är ensam där ute, och en vän till mig fick mig också att förstå det, han är också min inspirationskälla till att jag gjort som jag gjort med mina öron, Robin Färlén. En helt underbar kille, även fast jag inte känner honom jättebra så vill jag verkligen lära känna honom mer! Du är grym Robin, kom ihåg det! Och tack för all hjälp!

"I simply find it interesting with this "God given body"... to rearrange and re-shape within our free will"
(00:55 - 1:05 i trailern till Mutants Fly på slutet)

Och så är det ju eller hur? Det är nog inte många som tänker på det, men jag tittade på en dokumentär nyss (Modify) om just Bodymodification och allt vad det heter. Bara av att man rakar sitt skägg på ett speciellt sätt, kammar/klipper/färgar sitt hår olika, lyfter skrot.. Alla dessa uppgedda är egentligen Bodymodification. Plastikkirurgi? Ja, också en sorts Bodymodification. Jag kommer att fortsätta utsätta min kropp för "hemska experiment" som vissa kanske skulle kunna kalla det, eller som jag tycker själv, pryda den, eller kanske forma den låter bättre? Jag vill jobba som personlig assistent eller iallafall indom Handikappomsorgen, och där verkar dom inte ha något att tycka till om mina öron/piercingar.. Men jag kanske inte får ett sådant jobb på en gång och måste arbeta inom äldreomsorgen, eller kanske i kassan på något ställe?
(Det är föresten det sista jag skulle jobba med, att sitta i kassa alltså, och att sitta i telefonen någonstans och svara på folks dumma frågor eller ta emot deras beställningar!)
Och tänk om chefen säger; Du får inte ha dem där i här, ta ut dem där.. Well hejdå jobbet! Jag tänker inte ta ut något jag satt i för att jag vill ha det, bara för att någon smartass som ska vara min chef säger åt mig att göra det !? Då letar jag jobb någon annanstans.. Jag vill inte att folk ska tycka att jag är konstig bara för jag kanske klär mig annorlunda ibland och har alla dessa hål.. Jag är en vanlig människa jag också, jag säger inte att ni måste gilla mig. Jag bryr mig inte, jag är stolt för den jag och jag kommer alltid vara stolt över det. Det är min kropp, mina val, mitt liv.. Det kanske inte är många som förstår det, men jag kommer fortsätta att göra det som känns rätt för mig. Tatueringar, piercingar, töjningar.. Jag har fan 2mm i septum nu, och jag är inte rädd för att töja där heller.. (Den är ju ifs ganska lätt att gömma om man tänker på öronen) Acceptera mig för den jag är, Och försök mig inte få mig till någon jag aldrig kommer bli ! Ta min flickvän tex! Helt underbar, hon accepterar mig för den jag är och vad jag gör, hon kanske har någon ståndpunkt att komma med, men hon accepterar det jag gör och vad jag vill göra (Älskar dig Gumman!). Acceptera mig för den jag är, eller glöm mig totalt,, Det är allt jag har att säga till er som tycker jag är en jävla idiot för det jag gör med min kropp. Jag kommer aldrig att förändras tillbaka till någonting jag varit förut.. Det är tur att jag har mina vänner och min Jessika som förstår mig, men vissa gör inte det.. Och om de inte gör det, vad kan då jag göra åt saken ?

Det här är jag, ta det eller lämna det...
//Anton


Mutants Fly

(Finns ju saker i denna trailer och nästa jag ALDRIG skulle kunna göra! Det vill jag bara få sagt)





Modify


Trööök!

Tur att det finns bra musik här i världen iaf, annars hade det varit tråkit att vara själv :) Nu sitter jag å lyssnar på musik, och jag ska åka ner och köpa snus nu! Röda Lacket portioneee ;p Eller kanske Göteborgs Rapé... Mmmm !!! Haha.. ha det bra alla :)

Grymt bra låt och grymt bra video!! Gaah! Jag tror jag är kär! :)
Jessika, nu får du klara dig sj ;) Haha, Nejdå, älskar dig med Sörru <3 :) Puss påré!

Slipknot - Dead Memories


Trök trök å mera trök :P Men Eurocop förgyller dagen!



Haha fyfan vad jag älskar Eurocop! Nu sitter jag och pluggar å nu ska jag invänta min baby ;) Älskar dig Jessika! Pusspuss <3

Mjo så äre!

http://www.youtube.com/watch?v=scL9eK_NJ_4

Ny video upplagde på youtube, här försöker jag mig på en gammal goding! Går väll ganska bra :P Jessika sminkar sig, ska ut och glida bil snart =) Kolla runt lite :P Hehe, har varit i skolan idag. Vi (våran musikgrupp i skolan) ska vara med på Julshowen och spela gitarr, haha jullåtar :O Fyfan! Öva öva öva!! Det är ett helvete :P Haha.. Men de ska väll gå :) Ska ja jag fixa iordning lite innan vi åker :P Ha de bra alla!

Tröök..

Vad ska man göra ? Jo, man ska byta 2st glödlampor inne på toan för båda lamporna har gått sönder ^^, Kulkul! Sen ska jag diska sen plugga lite, baby kommer hem ikväll! Mysigt :) Men hon åker imorrn igen ;( Men egentligen är det bäst för henne ;D Annars får hon sitta hemma för imorrn ska jag till gårn å spela gitarr med Hälsenan (Hellsén) ;p Nu ska jag fixa till så allt blir klart nångång :P Ha de bra alla!

Lite hur min gitarr låter :P Spelar lite skit bara, Har en Washburn Lyon "Scott Ian" Signature gitarr :P En Line6 förstärkare på 15W, mer kommer väll sen :) Haré!
http://www.youtube.com/watch?v=R6CONamFLXE

RSS 2.0