Gitarr och sånt..

Spelar gitarr, lyssnar på musik :) Köpte en ny gitarr igår för 400, en akustisk :P Stålsträngad, var skön att spela på å låter bra ;) Vet inte vad som händer idag, göra lite homework kanske.. jessika åker och jobbar sen, usch :( Trök! Jaja nu ska jag spela vidare, här har ni väll lite att se om ni har tråkigt ;)

http://www.youtube.com/watch?v=YZO9ZFd_0MI

Left Behind

http://www.youtube.com/watch?v=PqTY-1sngyk
Duality (Live Download 2005)

http://www.youtube.com/watch?v=okcZQLaVD0g

(Live Hovet 2008 - Hög kvalitet under volymknappen, tryck!)

Nu ska jag och bejb åka och handla :) Ha de bra alla :P
Älskar dig baby <3 Kyssar!

Ragnarök, befriare och död

Nu har ju ingenting dött men efter Ragnarök skapas ju något nytt. En ny värld, och det här är min nya blogg ;) Min gamla har dammat igen sen länge. Har fan inte skrivit i den på över ett år, kanske mer? Vet inte riktigt :P Har dammsugit lägenheten idag, på jessikas kommando ;) Nu ska jag nog duscha, sen handla. Var iväg tidigare men då var det FULLT, och då menar jag FULLT, på parkeringen. Så då orkade jag inte :P Haha, åkte å tankade bilen sen åkte jag hem igen. Så nu blir det duschen och sen handla, sen ska jag hämta Jessika :) Skönt å få lite sällskap igen , hon har varit borta sen i Måndags! Kul? Nej :S Inte direkt! Har fan inte gjort ngt kul alls om dagarna, förutom skola då.. Och spelat gitarr! :) Det är roligt, nu har man ju börjat använda rösten litegrann. Har fått lite schyssta kommentarer om min röst iaf och det låter bra :) Själv gillar jag den inte alls :P Haha.. Nu ska jag fixa med annat som sagt, ha det bäst allihopa!
Älskar dig Jessika <3 :) Du är bäst!

Om jag skulle kunna, skulle jag vilja kunna spela gitarr som Mick Thomson.. DU ÄR EN GUD MICK! (Om ni inte vet vem Mick Thomson är så är han också känd som "7", Slipknot's Lead Guitarist ;) Det är han ni ser i början, första gittaristen som ser helt galen ut :P Haha http://www.youtube.com/watch?v=Zt3ynlJ6xxo


RSS 2.0